x-View nu ook beschikbaar voor MASterMind Monitoring

MAS x-View

x-View, de content management applicatie voor meldkamers en alarm centrales, is nu ook beschikbaar voor MASterMind Monitoring. Sinds versie 6.32 is x-View gekoppeld met MASterMind zodat relevante informatie, waaronder videobeelden, kaartmateriaal, document archiveringssystemen, web-gebaseerde systemen etc. eenvoudig en eenduidig worden gepresenteerd aan de centralist.

Voor zowel bestaande als nieuwe MASterMind Monitoring gebruikers biedt x-View een uniforme gebruikersinterface om geïntegreerde dienstverlening mogelijk te maken. Recent is bijvoorbeeld de integratie met MileStone verder uitgebreid en zijn de video management systemen van zowel Genetec als SeeTec toegevoegd. Maar kijkt u ook eens naar de mogelijkheden van persoonsalarmering met de ontsluiting van de Smarttracker portaal van x-Guard.

ENAI is distributeur van MASterMind voor de EMEA regio en daarmee partner van MAS. x-View wordt volledig door ENAI, in eigen beheer ontwikkelt en biedt daarmee meldkamers en alarmcentrales het platform voor integratie vraagstukken.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en een eventuele demonstratie van de mogelijkheden.

Comments are closed.