x-Home

x-Home-site

x-Home

x-Home is een beheerplatform voor alarm installaties van particulieren en kleine ondernemers. x-Home biedt een management platform met een app en een webportaal om alarm installaties volledig DIY (do it yourself) te beheren. Gepositioneerd als een OEM oplossing werkt het op basis van een maandelijks abonnement per object bij een eindgebruiker. x-Home kan worden ingezet voor bestaande “stand alone” installaties of in combinatie met een nieuwe alarm installatie.

Functionaliteiten

Wanneer x-Home van een alarm installatie een melding ontvangt stuurt deze een attentie naar de contactpersonen van de klant of een externe (alarm) dienstverlener door middel van:

>      Gesproken bericht: automatische voice response systeem
>      SMS
>      e-mail
>      Notificatie: Popup via een app op een tablet of smartphone
>      Webportaal

Doormelding gebeurd in de logische volgorde met tussenpozen welke de eindgebruiker zelf via de webportaal kan instellen. De webportaal kan in de huisstijl van de reseller worden vormgegeven. In deze webportaal beschikt de eindgebruiker over de functies waar deze rechten voor heeft:

>      Alle alarm installaties waar de eindgebuiker voor is geautoriseerd
>      alarm overzicht en acceptatie
>      Status overzicht
>      Adres gegevens
>      Wijzigen Contact actielijst

Doelgroepen

x-Home is een oplossing die is ontworpen voor resellers met een groot aantal potentiële klanten. De oplossingen kunnen aan verschillende doelmarkten worden aangeboden. Bijvoorbeeld aan klanten met een bestaand alarmsysteem op zoek naar een eenvoudige oplossing voor het door melden van een alarm of aan risico objecten zonder alarm systeem.

url7Google play