x-Forms

 

In uw meldkamer of alarm- en servicecentrale zijn er altijd wel specifieke sub-processen waarvoor geen juiste automatiseringsoplossing gevonden is. Het is belangrijk om gegevens te bewaren echter de tools daarvoor ontbreken. Er wordt een notitie gemaakt op een Post-it of er wordt een Excel sheet in het leven geroepen. Het gevaar daarbij is dat deze gegevens niet centraal worden opgeslagen en dat het moeilijk kan worden gedeeld met collega’s.

Toch wilt u dat een deze relevante informatie wordt bewaakt of dat dergelijke notities kunnen worden gedeeld met anderen. U wenst een automatische herinnering te hebben bij een notitie, een prioriteit in te stellen en deze eventueel te koppelen aan klant informatie of alarm signaal. x-Forms biedt uitkomst: x-Forms is namelijk een laagdrempelige oplossing om geautomatiseerd informatie uit sub-processen centraal en multidisciplinair beschikbaar te stellen. x-Forms bestaat uit een aantal web gebaseerde formulieren die eenvoudig aangepast kunnen worden aan uw wensen.

x-Forms werkt samen met Facman en MASterMind. Echter x-Forms in combinatie met x-View maakt een integratie met ieder geautomatiseerd systeem mogelijk.