Vanderbilt kondigt SPC FlexC partnerovereenkomst met ENAI aan

RX-8000 & SPC

Vanderbilt en ENAI hebben een partnerovereenkomst gesloten voor de ontvangst van het SPC FlexC communicatieprotocol in de RX-8000 alarmontvangers.

Het FlexC communicatieprotocol zorgt voor een veilige communicatie over meerdere IP en analoge communicatiepaden. De ENAI RX-8000 zal naast het reeds ondersteunde SPC EDP protocol, ook het FlexC protocol ondersteunen en op een eenvoudige en snelle wijze kunnen instellen.

“De multi-protocollaire alarmontvanger RX-8000 is bij uitstek geschikt voor meldkamers met een 24/7 bedrijfscontinuïteit. Zowel Vanderbilt als ENAI zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteit en continuïteit aan haar klanten en hebben daarvoor de nieuwste EN standaarden als basis voor de samenwerking gebruikt. De RX-8000 biedt de meldkamer een krachtige, eenvoudig te gebruiken en flexibele tool om van afstand de Vanderbilt SPC inbraaksystemen te bedienen”, aldus Stijn van der Heijden, ENAI Regional Sales Manager.

John O’Donnell, Product Manager voor de Vanderbilt SPC serie stelt: “ENAI is een waardevolle partner voor Vanderbilt en deze overeenkomst stelt ons in staat de krachtige mogelijkheden van ons systeem aan meldkamers door heel Europa aan te bieden. Hiermee krijgen installateurs, meldkamers en eindklanten veel meer mogelijkheden en een zeer betrouwbare beveiligingsoplossing”.

De RX-8000 biedt naast verschillende inbedrijfstelling mogelijkheden van de SPC FlexC systemen, ook een command interface om de waarschuwingsmeldingen van het SPC systeem te beheren.

Het gehele persbericht van Vanderbilt inzake deze samenwerking treft u hier aan, alsmede hieronder:

Brochure

 

 

Comments are closed.