Partnership SSL en ENAI voor een onafhankelijk Security platform in Luxemburg

Op 3 december 2012 is SSL (Security Solutions Luxembourg) officieel partner geworden van ENAI in de regio Luxemburg. Op die dag tekende Roland Willems, Managing Director van SSL en Ronald van Duijn, Managing Director van ENAI, de partnerovereenkomst.

Security is in de regio Luxemburg van essentieel belang. Luxemburg is het financiële knooppunt van Europa en staat internationaal bekend als goede vestigingsplaats voor eCommerce bedrijven. Luxemburg bedient de grootste banken van Europa en functioneert als werklocatie en administratief centrum (Secretariaat-generaal) van het Europese Parlement.

Door de samenwerking tussen SSL en ENAI is er in de regio Luxemburg nu een onafhankelijk platform beschikbaar voor geïntegreerde Safety en Security oplossingen.

SSL

SSL is een onafhankelijk technisch adviesbureau op het gebied van Security in Luxemburg. In die rol is SSL een partner voor projectontwikkelaars en architecten, die een werkelijk neutraal advies zoeken als basis voor een gedegen Security oplossing. Op deze manier kunnen klanten gebruik maken van de 25+ jaar ervaring en kennis van Roland Willems.

Luxemburg wil in 2015 ook alle huishoudens op glasvezel hebben aangesloten waardoor de totale infrastructuur IP gebaseerd zal zijn. Alle daarvoor aangewezen business-zones zullen al eind 2013 volledig op glasvezel zijn aangesloten. Dit zal nog meer internationale bedrijven naar Luxemburg trekken. SSL speelt hierop in door het bieden van IP gebaseerde veiligheidssystemen op het gebied van onder andere brand, inbraak, video en toegangscontrole. SSL koos strategisch voor ENAI omdat integratie bij dit soort oplossingen essentieel is.

ENAI

De Europese Security Integrator ENAI is marktleider voor wat betreft de automatisering van meldkamers en alarmcentrales met systemen als Facman, Solid en RX-8000. Naast het directe kanaal in Nederland en België, is de afgelopen jaren een omvangrijk Europees partnernetwerk opgebouwd.

ENAI biedt met haar producten en diensten een onafhankelijke oplossing voor al haar klanten en partners. Het partnership met SSL past in de internationale strategie van ENAI waarbij lokale kennis van de markt wordt gecombineerd met onafhankelijke hoog technologische oplossingen die voldoen aan alle Europese wet en regelgeving zoals EN 50518 en EN 50136.

Beide partners verwachten door de bundeling van professionaliteit nog beter te kunnen inspelen op de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de regio Luxemburg.

Comments are closed.