Officiële opening ASZW Alarmcentrale in Goes

ASZW

Middels de feestelijke opening op 10 september is de Alarm- en Servicecentrale Zuid West (ASZW) dan eindelijk een feit. Uit handen van Mw. Karla Peijs (voormalig Commissaris van de Koningin, Provincie Zeeland) en onder het toeziend oog van dhr. Peter Voshol (Managing Director, Kiwa NCP), ontving directeur Tom Elie het officiële NEN-EN 50518 certificaat.

ASZW is een nieuwe dienstverlener op het gebied van veiligheid en zorg. Vanuit Goes bedienen zij klanten met een volledig op maat gemaakt pakket aan veiligheids-, zorg- en comfortdiensten voor de havens, industrie, kantoren, zorginstellingen en particulieren. Als een van de eersten die volledig voldoet aan de Europese EN-50518 norm beperkt men de dienstverlening niet alleen tot (Zuid-West) Nederland. Ook Vlaanderen is binnen de dienstverlening beschikbaar.

Als strategisch partner van ASZW op het gebied van meldkamer automatisering feliciteert ENAI de voltallige directie bij de realisatie van de nieuwe Alarm- en Servicecentrale. Daarbij heeft ASZW gekozen voor het Facman 2.0 meldkamer platform waardoor men in staat is verschillende diensten op het gebied van video, toegangscontrole, gebouwbeheer, persoon- en zorgalarmering, IT security, 24/7 call center en smart homes in te koppelen.

ENAI wenst ASZW veel succes toe, waarbij we ons gezamenlijk partnership voor vele jaren mogen continueren.

Meer informatie treft uw aan op de website van ASZW.

Comments are closed.