x-View

Overzicht onder alle omstandigheden

Op alarm- en servicecentrales komen veel informatiestromen binnen. Aan de medewerkers de taak om die informatie op de juiste manier te interpreteren met de daarbij behorende beslissingen. Vaak is haast geboden. In die situaties is het niet eenvoudig om in een split second de juiste informatie te selecteren en relaties te leggen. Daarom is er nu x-View, een unieke oplossing om informatie van diverse aanbieders te ontsluiten.

Wat x-View uniek maakt, is dat het alle denkbare informatie die alarm- en servicecentrales te pas komt kan ontsluiten. U behoudt alle bestaande apparatuur en installaties waarin u hebt geïnvesteerd. Uw enige investering is die in x-View, als een “schil” om alle huidige systemen heen. x-View werkt als overkoepelend systeem dat in elke situatie direct de gekoppelde informatie samenstelt op basis van parameters zoals cliëntnummer, area en zone.

x-View biedt ruimte voor informatie zoals kaartmateriaal, video, document archiveringssystemen en algemene informatie als Buienradar en Google Maps. Tevens bied x-View u een eenvoudige ontsluiting via XML, Web, e-CLIPS of door uzelf ontworpen web formulieren. Ook kunt u koppelingen aanbrengen met bijvoorbeeld de financiële administratie of back-office systemen.

Op één scherm kunt u informatie kwijt in uw eigen lay-out. Toevoeging van extra schermen stelt u in staat om met één druk op de knop een beeld full-screen te tonen, of als gedeelde informatie op een video wall.

Resultaat: bij een melding is alle benodigde informatie snel en eenvoudig bij de hand. de situaties zijn sneller te doorzien, de genomen beslissingen zijn beter gefundeerd en de kans op fouten neemt aanzienlijk af. dat vergroot uw efficiency. U kunt meer doen in minder tijd. De inwerktijd van nieuwe medewerkers kan worden verkort. Kortom met x-View heeft u nu alles inzichtelijk.