m-Guard

Communicatie met en bewaking van de beveiligingsbeambte

Beveiligingsbeambten, zoals mobiele surveillanten en winkelsurveillanten, hebben in verband met hun werkzaamheden intensief contact met de meldkamer.

Standaardisatie in informatie uitwisseling tussen partijen bevordert de snelheid, kwaliteit en efficiëntie van zowel de opvolging alsmede administratieve afhandeling. Bovendien worden fouten gereduceerd doordat m-Guard een alternatief is voor de spraakverbinding

m-Guard biedt u een oplossing via mobiele telefoon of PDA. Hiermee wordt flexibele communicatie tussen meldkamer en surveillant geboden gecombineerd met gestandaardiseerde berichten. Het proces van surveillance (rondes rijden, open- en sluit begeleiding) wordt daarbij gecombineerd met alarm interventie.

Tegelijkertijd kunt u met m-Guard voldoen aan de geldende CAO eisen waaraan de werkgever zich dient te conformeren. Denkt u daarbij aan het doorgeven van levenstekens die uw medewerkers in het veld.

Met een landelijk dekkend GPRS netwerk en met behulp van standaard mobiele telefoons en PDA’s biedt m-Guard een bedrijfszekere en flexibele oplossing.

Voordelen van m-Guard zijn:

>       Begeleidt surveillant conform CAO eisen;
>       Ontlast de centralist door automatische acties;
>       Efficiënte communicatie tussen surveillant en meldkamer;
>       Alternatief voor spraakverbinding;
>       Maakt gebruik van standaard mobiele telefoons en PDA’s;
>       Kostenbesparend op telefoon verkeer.