Facman 2.0

Eenvoud binnen uw meldkamersysteem

Facman 2.0 is de nieuwste generatie melding verwerkend Facman systeem voor o.a. alarm opvolging en dispatching. Facman 2.0 is alles behalve een standaard platform voor pac’s (Particuliere Alarm Centrales). Dit platform is helemaal klaar voor de toekomst. Door het nieuwe operating system en de database behoren virtualisatie, hosted cloud oplossingen, veilige web-clients en smartphone/tabled apps tot de mogelijkheden. De stabiliteit en continuïteit, denk aan internationale certificering, zijn hiermee naar een hoger niveau getild.

Facman beschikt over scala “faciliteiten” waarmee een aanzienlijke kwaliteits- en productiviteitswinst binnen een alarmcentrale kan worden behaald. De vele modules bieden onder andere ondersteuning voor video, audio, telefonie, het tonen van relevante content en koppelingen met externe systemen.

De actiepatronen kunnen onder andere automatische acties bevatten zoals: verzending van e-mail, SMS, faxrapportage, aansturen mobiele surveillanten, voice-response acties en ondersteuning van handmatige acties van centralisten. Voor iedere klant worden één of meer faciliteiten aangemaakt die corresponderen met de diensten en services die de alarmcentrale aan die klant biedt.

Binnen Facman kunnen alarm- en telefooncentrales geïntegreerd worden, waarbij het systeem er voor zorgt dat meldingen automatisch en volgens prioriteit bij de juiste operator terechtkomen.

Facman kan voor iedere alarmcentrale en meldkamer op maat worden samengesteld. Desgewenst kunnen systemen en functionaliteit naar behoefte verder worden ontwikkeld.