Meldkamer Automatisering

 

ENAI ontwikkelt, levert en installeert software oplossingen voor Service Centrales. Of het nu een Particuliere alarmcentrale betreft, een bedrijfsalarmcentrale, zorg centrale, (OO&V) meldkamer of facilitaire servicedesk: ENAI brengt eenvoud in veiligheid en comfort!

Vanaf het versturen van een melding biedt ENAI oplossingen voor ontvangst, verwerking, communicatie en opvolging. ENAI beschikt over de technologie om complexe signalen te vertalen naar informatie die eenvoudig te interpreteren en beheersen is. Hiervoor bieden wij producten die zich kenmerken door gebruiksgemak, logica en efficiëntie.

Relevante informatie kan via de gewenste userinterface worden gepresenteerd. Denkt u daarbij aan het scherm van een centralist, een geoptimaliseerde web interface of de tablet en smartphone.

ENAI werkt nauw samen met gerenommeerde (inter)nationale spelers. Onze oplossingen zijn zeer geschikt voor Particuliere alarmcentrales, maar bieden ook uitstekende opties voor een meer directe en persoonlijke dienstverlening.

Als bedrijf met een Europese focus zijn wij uiteraard volledig bekend met de strikte locale regelgeving, zoals BORG en VdS en Europese normeringen waaronder EN-50136 en EN-50518.