Fotellis is ENAI’s nieuwe partner voor Griekenland

Fotellis

Recentelijk heeft ENAI de partnerovereenkomst getekend met Fotellis. Met deze nieuwe partner vergroot ENAI haar Europese footprint nu ook naar Griekenland.

Fotellis S.A. is een integrator van verschillende beveiligingsoplossingen in Griekenland. Sinds haar oprichting in 1972 heeft men een constante groei doorgemaakt op het vlak van zowel commercieel, ontwerp, installatie en onderhoud van kwalitatief hoogwaardige beveiligingsproducten.

Het bedrijf stond, als een van de oprichters, aan de basis van de grootste AlarmCentrale in Griekenland genaamd: Hellenic Central Station. Tevens stond men, door verschillende partnerships en overnames, aan de basis van de Ermis S.A. Group die sinds 2004 opereert onder de naam Brinks-Ermis, die zich onder andere bezighoudt met geld en waarde transport.

Met de partnerovereenkomst breidt Fotellis haar product portefeuille uit op het gebied van alarm overdracht, alarm ontvangst en geïntegreerde meldkamer oplossingen. Beide partners verwachten door de bundeling van professionaliteit nog beter te kunnen inspelen op de ontwikkelingen en mogelijkheden in de Griekse markt.

Meer informatie over Fotellis treft u aan op de website.

Comments are closed.