ENAI integreert Texecom IP alarm communicator

ENAI Texecom

ENAI, marktleider op het gebied van alarm ontvanger en meldkamer oplossingen, en Texecom, Europa’s grootste onafhankelijke beveiliging specialist, slaan de handen ineen op het gebied van IP alarm communicatie voor de Europese beveiligingsmarkt.

De Texecom Premier Elite ComIP is volledig geïntegreerd in de multi-protocollaire RX-8000 alarm ontvanger, waardoor installateurs eenvoudig en snel de Premier en Premier Elite panelen kunnen aansluiten op de Alarm Centrale. Premier Elite communicators dragen daarbij zorg voor betrouwbare, flexibele en uitwisselbare communicatie opties.

De RX-8000 is een digitale multi-protocollaire alarm ontvanger, geschikt voor meerdere infrastructuren zoals IP, GPRS, PSTN en ISDN. Hierdoor kunnen forse besparingen worden gerealiseerd ten opzichte van bestaande (uni-protocollaire) alarm ontvangers. ENAI heeft kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan en hanteert daardoor al jaren de EN normen als uitgangspunt voor haar producten.

Gezamenlijk bieden Texecom en ENAI betrouwbare IP communicatie en ontvangst conform de Europese normen voor klanten die hoge beschikbaarheid en continuïteit van hun Alarm Centrale eisen.

Meer informatie over Texecom en de Premier Elite ComIP communicator treft u hier aan.

Comments are closed.