Vacature Technical Support Engineer

Wil jij werken in een dynamische omgeving, waarbij je als eerste aanspreekpunt, 24/7 een bijdrage levert aan de continuïteit van o.a. meldkamers en verantwoordelijk bent voor issue-solving en installatie, configuratie en onderhoud aan systemen, applicaties en netwerken?

Wij zoeken een proactieve, stressbestendige teamplayer met een servicegerichte instelling, die zich prettig voelt in een werkomgeving met professionals en beschikt over een flinke dosis analytisch- en doorzettingsvermogen.

Profiel:

Als Technical Support Engineer (fulltime) ben je, samen met de andere collega’s van het Aftersales Support Team, het eerste aanspreekpunt voor de klant op het gebied van service & support op onze oplossingen (een combinatie van software en hardware) en hiermee verantwoordelijk voor de 24/7-dienstverlening aan de klant. Het is een dynamische functie met een gevarieerde resultaatverwachting. Het oplossen van klantvragen staat centraal. Daarnaast behoort het testen, het assembleren, installeren en onderhouden van onze oplossingen eveneens tot je functie.

Gezien ons brede portfolio aan oplossingen is een sterke drive voor (kennis)ontwikkeling een must. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent minimaal in het bezit van een ICT diploma op MBO-4-niveau en hebt daarnaast aanvullende cursussen gevolgd op een of meer van de volgende vlakken: MS Windows, Cisco, Linux, SQL of VMWare. Ten slotte ben je bereid om in wisseldiensten de 24/7-dienstverlening buiten reguliere kantoortijden voor je rekening te nemen.

Wij bieden jou:

  • Een uitdagende, zelfstandige rol waarbij professionele dienstverlening aan de klant centraal staat.
  • Het eerste half jaar omvat een uitgebreid opleidingstraject, waarmee je in sneltreinvaart wegwijs wordt gemaakt in ons portfolio aan oplossingen, ons klantenbestand en onze organisatie.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. De semadienst inclusief leaseauto behoren (na het opleidingstraject) tot de rol.

Ben jij geïnteresseerd?

Stuur dan een korte motivatie met CV en/of hyperlink van jouw Linkedin profiel per e-mail naar: stephany.van.leeuwen@enai.eu

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!