C-24 goedgekeurd conform de Europese AlarmCentrale norm

C24

Begin maart heeft C-24 de Europese goedkeuring voor Particuliere AlarmCentrale (PAC) ontvangen. ENAI feliciteert C-24 met het behalen van het NEN-EN 50518 certificaat.

C-24 richt zich op complete beveiligingsoplossingen en dan voornamelijk op alarm- en camerasystemen. C-24 is opgericht in 2011, echter het management heeft reeds tientallen jaren ervaring in de beveiligingsbranche. Men bundelt daarbij de krachten en ervaring om een onmiddellijke alarmsignalering en –opvolging te verzekeren. Daarbij was C-24 al in het bezit van het ISO 9001, BORG PAC en CCTV Toezichtcentrale certificaat en nu dus NEN-EN 50518.

Om zowel alarm- als videodiensten zo efficiënt mogelijk aan te kunnen bieden heeft men gekozen voor MASterMind Monitoring en x-View. Deze oplossingen van ENAI bieden C-24 de mogelijkheid om verschillende beveiligingstoepassingen verder te integreren. Bovendien stelt het platform C-24 in staat om nieuwe diensten te ontwikkelen, naast bijvoorbeeld de Track & Trace en TeleService activiteiten.

Kortom: met MASterMind en x-View is C-24 klaar voor de toekomst. Voor meer informatie en direct contact verwijzen wij u naar de C-24 website.

Comments are closed.