RX-8000

RX-8000 alarm ontvanger

Eenvoud brengen in alarm ontvangst

Met de overgang naar alarmoverdracht over IP is alarmontvangst er niet eenvoudiger op geworden. De RX-8000 is een multi-protocollaire alarmontvanger en ondersteunt meerdere infrastructuren zoals IP, GPRS, PSTN, ISDN (BRI + PRI), Digi-Access / X.25 en GSM. U kunt hierdoor een forse besparing op de bestaande (uni-protocollaire) ontvangers realiseren.

De verschillende uitgangsprotocollen (SIA, Scancom, Ademco 685) stellen u in staat dat de RX-8000 gemakkelijk gekoppeld kan worden op alarmverwerkende systemen. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe functionaliteiten in de RX-8000 is speciaal gelet op gebruiksgemak. De configuratie kan eenvoudig worden aangepast middels een webinterface, deze is meertalig en bovendien is de geïntegreerde online help functie snel te raadplegen.

De RX-8000 wordt geleverd in een 19 inch behuizing met LCD scherm en keypad. ENAI heeft kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel staan en hanteert daardoor al jaren de EN normen als uitgangspunt voor haar producten. Naast deze EN normen is de RX-8000 VdS gecertificeerd.

De beheersbaarheid van uw alarm ontvangst en de verkregen waarde voor uw investering zijn met de RX-8000 optimaal!

Voordelen van de RX-8000 zijn:

>       Ondersteuning voor zowel analoge als digitale (IP) alarm protocollen;
>       Eenvoudig te beheren middels web interface;
>       Gemakkelijk te koppelen met alarm verwerkende software;
>       Direct aan te sluiten op ISDN PRI infra. zonder tussenkomst PABX;
>       Geschikt voor IP clustering configuratie;
>       VdS gecertificeerd en voldoet aan EN-50136.